vrijdag 30 september 2011

Veldloop

Jaja, om 8u45 hadden de meeste kinderen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar al een kaartje rond de nek en een stickertje op hun T-shirt. Een rijtje maken en richting bus... maar...




waar was die bus nou toch... Bernd lichtjes in paniek met gsm in de hand op en neer aan het lopen tussen busstop en school en terug en...tot uiteindelijk ons geduld werd beloond. We zouden willens nillens meedoen aan die veldloop. Heidebloem kwam als een geschenk vanuit Temse toch onze richting uit.


En Bernd? Ja, waar was die nu? Ah, gelukkig...

in looppas. Kwestie dat hij dan toch al opgewarmd was zeker! ;)
En dan... samen richting Temse om snel, snel en in looppas ons richting start te begeven. We waren nog op tijd maar alles ging aan een heel hoog tempo. Qua organisatie kon dit zeker tellen. Probeer maar eens zo'n massa kinderen te regelen. Knap werk van de sportdienst van Temse!
En dan was het zover... eerst de meisjes van het 3de leerjaar, daarna de jongens. Klaar voor 'paf' de start! 600m in de benen maar... ze deden het wel goed. Elk naar eigen kunnen maar toch doorbijten! 't Zijn toch knappe gasten, hé!


Daarna was het aan de beurt voor de meisjes van de vlinders en de vulkanen. Man, man, man, je voelde hun hartjes gieren. Spannend dat best wel. En ook deze kleine dappere meisjes maakten er het beste van! 400 m aan toch wel een heel mooi tempo.
En als laatste... maar zeker niet de minste waren de jongens van de vlinders en de vulkanen. En ook zij gaven alles wat ze in zich hadden.
Voor al deze gasten, amaai, goe gedaan mannen!








Ik moet zeggen... 'k ben fier op die gasten!
Volgend jaar weer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten