woensdag 8 februari 2012

Stadsklassen (dag 3)

Hé, hé!
Na een dagje in het koude Brussel zijn we terug in De Waterman' waar we ondertussen onze buikjes vullen met een heerlijke pannenkoek.

Deze morgen vertrokken we met een klein beetje vertraging richting Moofmuseum op de Grasmarkt. Hier konden we allerlei kleine figuurtjes bewonderen van gekende en minder gekende stripfiguren. De smurfen, Robbedoes, Marsipulami, Kuifje, Spiderman,... wisselden elkaar af. Best wel mooie dingetjes.
Daarna ging onze tocht verder richting Grote Markt, Manneke pis, Jeanneke pis om dan zo in een cafeetje alweer onze lunchpakketten te gebruiken.
In de namiddag gingen we riching stripmuseum waar de gidsen Dennis en Lisa ons al stonden op te wachten.
De hele rondleiding in het stripmuseum werd afgewisseld met een fotozoektocht, een strippuzzel, strippictionary en heel wat interessante weetjes over de verschillende stripfiguren.
Na 2u vonden we het alweer welletjes en trokken we met de ganse bende richting metro 'Rogier'. De kinderen zijn het ondertussen al heel er gewoon om op deze snelle, ondergrondse manier van de ene plaats naar de andere te zoeven.
2 haltes verder springen we alweer de metro af in Ribaucourt om naar De Waterman te gaan.


KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER FOTO'S

Straks hebben de koks alweer wat lekkers in de aanbieding:
  • preisoep
  • spinaziepatatjes met fishsticks
  • chocomousse
Na het eten is het tijd om onze toilet te maken voor de fuif... ik ben alvast benieuwd wat voor rare en minder rare wezens we nu zullen tegenkomen...

Meer hierover op een ander moment.

1 opmerking:

  1. Dag Superhelden (wat jullie allemaal zijn om de koude te trotseren),
    net jullie foto's van gisteren bekeken! wow!!!
    Bernd als koning Bodewijn,de vliegtuigen...knap knap knap... k wou dat ik er bij was!
    nu zijn jullie waarschijnlijk de schmink op jullie snoeten aan het smeren, speciale fuif kledij aan het aantrekken...k zou zeggen... ook met Bernd eens dansen he.. die danst zo graag.. en Marijke... die kan kei goed shaken!
    Trui en Inez heb ik nog nooit zien dansen dus haal hen ook maar op de dansvloer en trek wat foto's...

    aan alle begeleiders (ouders en leerkrachten)zou ik willen zeggen mercikes! ik weet dat het een uitputtende week zal zijn.

    dans jullie goed warm vanavond, t zal weer een vrieskoude nacht worden en tot morgen!
    Tom

    BeantwoordenVerwijderen